2.04.7.01 - Potenciar l'Estació Enològica com a referent dels productes de proximitat.
Obertura i gestió de les visites turístiques a l'espai de l'Estació Enològica; porta d'entrada al turisme enogastronòmic de la ciutat i als vermuts de Reus. Punt d'informació i degustació dels productes de proximitat com l'oli DOP Siurana, l'avellana DOP Reus, els vermuts de Reus i els vins amb DO del territori. Visites i cates especialitzades.
Observacions:
Durant el 2023 s'ha elaborat el projecte i en aquests moments s'estan estudiant les visites i l'espai visitable.
Està prevista abans de finals d'aquest any 2024, una reforma de l’espai expositiu per a actualitzar els continguts de promoció del Vermut de Reus a l’Estació Enològica. En aquests moment s'està treballant en el projecte d'actualització de l'espai, que es preveu inaugurar a l'abril de 2025.
El mes d'abril 2025 es va finalitzar i inaugurar la reforma de l'espai del Vermut i actualització de la informació referent a la història de l'Estació Enològica per millorar del posicionament de Reus com a capital del Vermut. També s'han programat una sèrie d'activitats durant la campanya d'estiu i de Nadal i s'ha millorat l'espai amb la xarxa interna.
Objectius de desenvolupament sostenible
Notes de premsa
-
L'Espai del Vermut i el Vi a l'Estació Enològica de Reus millora el muntatge expositiu
L’espai de l’Estació Enològica que gestiona l’Agència Reus Promoció, conegut com l’Espai del Vermut i del Vi, millora el muntatge expositiu i es rellença aprofitant els dies de la Setmana Santa.