2.04.7.02 - Promocionar els productes de proximitat (km0) i de temporada del territori per potenciar el seu consum i el seu reconeixement com a productes de qualitat vinculats a la ciutat.
Sensibilitzar en el consum i donar suport a la comercialització dels productes de proximitat. Promocionar les marques del territori a l'exterior, l'oli DOP Siurana, l'avellana DOP Reus, el Vermut de Reus i els vins de les DO's del territori. Promoció dels productes a nivell comercial amb la promoció als aparadors coincidint amb Fires locals com la Fira de l'Oli Nou, promoció a traves de videos promocionals a les xarxes socials, experiències enogastronòmiques, participació a "Temps d'avellana" i cates especialitzades dels vins que en formen part de les DO's del territori.
Observacions:
S'ha participat en les edicions de l'any 2023 de Temps d'Avellana de Reus i la co-organització de la 26ena Fira de l'Oli DOP Siurana. També "La Fira del Vi de Falset" (Mostra i mercat dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) ha presentat el certamen d'aquest 2024 a l'Estació Enològica de Reus
Objectius de desenvolupament sostenible
Notes de premsa
-
Balanç satisfactori de la Fira de l'Oli Nou 2023
Coorganització de la Fira de l'Oli
-
El Temps d’Avellana promou l’ús de l’avellana al sector de la restauració en la seva sisena edició
Un amny més l'Agència participa en la festa "Temps d'Avellana" per promocionar aquest producte local
-
La Fira del Vi de Falset es presenta a Reus en el marc d'una festa a l'Estació Enològica
La fira del Vi de Falset es presenta a l'Estació Enològica de Reus